Thuis

Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Henan Guorui is globaal een duidelijke deskundige op de ferrolegeringsindustrie en de uitgeboorde draadmarkt. Hun ervaring en deskundigheid zijn onschatbaar geweest.

—— Igor

Gr. is gewerkt op ferrolegeringengebied meer dan 10 jaar, rijke ervaring voor ferrolegeringen en rijke kennis voor technisch van de siderurgie heeft. het ontwikkelde een reeksproducten want de hulp de staalfabriek de productiekost vermindert, gewerkt met vele staalfabrieken voor verbeter hun productietechniek. Ik ben zo blij om met hen worden geassocieerd.

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

1 2 3 4 5
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Guorui
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8000000-15000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

 

 

Inleiding:

    Werd Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, dat in de productie van Ijzer & staal producerende en het gieten gebruikte hulpproducten gespecialiseerd was. Na 10 jaar van inspanningen en ontwikkeling, met het karakter van snelle ontwikkeling, grotere schaal, stabiele kwaliteit en vertrouwd op door klanten, is het een evaluerende onderneming in de ferrolegeringsindustrie van China.In-jaar van 2012, onze bedrijf gewonnen vergunning geworden van de ferrolegeringsuitvoer die door het Ministerie van Handel wordt goedgekeurd. Momenteel zijn er 10 reeksen middenfrequentie elektrische ovens en 4 uitgeboorde draadproductielijnen. Veroorzaak jaarlijks meer dan 20.000 ton staal producerend en gietend gebruikt hulpmateriaal.

 

onze producten:

  • Nodulizer (FeSiMg)
  • Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.)
  • Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief),
  • Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect)
  • Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken
  • Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.)

Onze partners:

    Momenteel, werden 40% van de producten verkocht aan grote staalfabrieken en gieterijen in binnenlands, met inbegrip van Shagang-Groep, Rizhao-de Groep van de Staalholding, Shougang-Groep, Wuhan-Ijzer en Staalgroep en enz. De rest 60% werd uitgevoerd naar buitenlands, hoofdzakelijk de uitvoer naar Korea, Japan, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Duitsland, India, Australië en enz. over 30 landen, met inbegrip van POSCO, Hyundai-Staalgroep en JFE. Met de stabiele kwaliteit en de uitstekende technische dienst, hebben onze producten het het hoge lof en vertrouwen van alle klanten gewonnen, en onze jaarlijkse bedragverkoop heeft $36 miljoen bereikt.

 

Onze belofte:

    De concurrentie zal in de toekomst woester zijn. Henan Guorui zal aan strikt overeenkomstig het vereiste van ISO9001 verdergaan: het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, blijft zich op de eisen van klanten concentreren, en blijft wijden om nieuwere, betere ferrolegeringsproducten en de bevredigendere diensten voor de staal producerende en gietende industrie te verlenen. Henan Guorui hoopt oprecht met meer eminente ondernemingen samenwerken om meer kansen te onderzoeken samen te zweren en de ontwikkeling, brilliancy samen te creëren!

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Yan

Tel.: +86 15038338660

Fax: 86-371-69102011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)