Thuis Productenferro legeringsmetalen

Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi

Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Henan Guorui is globaal een duidelijke deskundige op de ferrolegeringsindustrie en de uitgeboorde draadmarkt. Hun ervaring en deskundigheid zijn onschatbaar geweest.

—— Igor

Gr. is gewerkt op ferrolegeringengebied meer dan 10 jaar, rijke ervaring voor ferrolegeringen en rijke kennis voor technisch van de siderurgie heeft. het ontwikkelde een reeksproducten want de hulp de staalfabriek de productiekost vermindert, gewerkt met vele staalfabrieken voor verbeter hun productietechniek. Ik ben zo blij om met hen worden geassocieerd.

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi

China Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi leverancier
Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi leverancier Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi leverancier

Grote Afbeelding :  Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi

Productdetails:

Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guo Rui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 10-40 20-50 28-18

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20,000MT/year
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
formaat: 1030mm, 1050mm, 10100mm Vermogen: deoxidizer
Toepassing: Staalfabricage Rang: Industrial Grade
Bedrijftype: Fabrikant voordeel: bezoekfabriek op om het even welk ogenblik

Van het het Metaalcalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi
Het calcium en het silicium hebben hoge affiniteit met zuurstof, en deoxygenated gemakkelijk productenvlotter en gemakkelijk gelost. Daarom is het gesmolten die staal met een silicium-zilveren legering wordt gedesoxydeerd vrij zuiver. De silicium-calcium legeringen worden algemeen gebruikt als zuurstofaaseters wanneer het raffineren van hoogte - kwaliteitsstaal en speciale legeringen.

 

         In gietijzerproductie, is het siliciumcalcium efficiënter dan ferrosilicium om de prestaties van gietijzer te verbeteren. De legering van het siliciumcalcium is niet alleen efficiënte inoculant die de vorming van sferoïdaal grafiet bevordert, kan het ook deoxygenate, desulfurize, denitrificeert en versterkt silicium.

 

Gebruikt:

     1.Since het calcium heeft sterke affiniteit met zuurstof, zwavel, waterstof, stikstof en de koolstof in gesmolten staal, silicium-calcium legering wordt hoofdzakelijk gebruikt voor desoxydatie, het ontgassen en vaste zwavel van gesmolten staal.
     2.Silicon het calcium wordt toegevoegd aan het gesmolten staal om een sterk exotherm effect te veroorzaken. Het calcium wordt calciumdamp in het gesmolten staal, dat het gesmolten staal ageert en voordelig voor het drijven niet-metalen opneming is.
     3.After de desoxydatie van de silicium-calcium legering, wordt niet-metalen opneming met grote deeltjes en gemakkelijk te drijven veroorzaakt, en de vorm en de eigenschappen van de niet-metalen opneming worden ook veranderd. Daarom wordt de silicium-calcium legering gebruikt om schoon staal, het staal van uitstekende kwaliteit met lage zuurstof en zwavelinhoud, en speciaal prestatiesstaal met te produceren uiterst - lage zuurstof en zwavelinhoud.
     4.The de toevoeging van silicium-calcium legering kan nodulation van staal met aluminium als definitieve deoxidizer in de gietlepel, en het probleem van stagnatie van het ononderbroken tankstaal elimineren | de middentank van de ijzertank. In de raffinagetechnologie van staal, worden de desoxydatie en de ontzwaveling uitgevoerd met het poeder van het siliciumcalcium of kerndraad om de zuurstof en zwavelinhoud in het staal tot zeer laag te verminderen; de sulfidevorm in het staal kan ook worden gecontroleerd, en de bezettingsgraad van calcium is ook beter.
5. In de productie van gietijzer, naast desoxydatie en reiniging, speelt de silicium-calcium legering ook een rol in de vorming van fijn of sferisch grafiet; het maakt het grafiet in het grijze gelijk verdeelde gietijzer, vermindert de tendens van witte mond; , verbetert de ontzwaveling, de kwaliteit van gietijzer.

 

Specificatie:

Rang Chemische Samenstelling (%)
Ca Si Fe
Ca10Si40 10-15 40-45 40-45
Ca20Si50 20-30 50-60 -
Ca28Si18 28-30 18-20 -
Grootte: 1050mm, 10100mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.

 

 

Onze fabriek:

Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi

 

Van het de Metalencalcium van de staalfabricage Ferro Legering Silicium CaSi het Stuk van 10 - 40 Mm CaSi

 

onze producten:

  • Nodulizer (FeSiMg)
  • Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.)
  • Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief),
  • Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect)
  • Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken
  • Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.)

Onze partners:

Momenteel, werden 40% van de producten verkocht aan grote staalfabrieken en gieterijen in binnenlands, met inbegrip van Shagang-Groep, Rizhao-de Groep van de Staalholding, Shougang-Groep, Wuhan-Ijzer en Staalgroep en enz. De rest 60% werd uitgevoerd naar buitenlands, hoofdzakelijk de uitvoer naar Korea, Japan, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Duitsland, India, Australië en enz. over 30 landen, met inbegrip van POSCO, Hyundai-Staalgroep en JFE. Met de stabiele kwaliteit en de uitstekende technische dienst, hebben onze producten het het hoge lof en vertrouwen van alle klanten gewonnen, en onze jaarlijkse bedragverkoop heeft $36 miljoen bereikt.

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)