Thuis Productenferro legeringsmetalen

Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die

Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Henan Guorui is globaal een duidelijke deskundige op de ferrolegeringsindustrie en de uitgeboorde draadmarkt. Hun ervaring en deskundigheid zijn onschatbaar geweest.

—— Igor

Gr. is gewerkt op ferrolegeringengebied meer dan 10 jaar, rijke ervaring voor ferrolegeringen en rijke kennis voor technisch van de siderurgie heeft. het ontwikkelde een reeksproducten want de hulp de staalfabriek de productiekost vermindert, gewerkt met vele staalfabrieken voor verbeter hun productietechniek. Ik ben zo blij om met hen worden geassocieerd.

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die

China Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die leverancier
Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die leverancier

Grote Afbeelding :  Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die

Productdetails:

Plaats van herkomst: Henan, China
Merknaam: Guorui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 1050mm 10100mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20000T/ Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Types van: Ijzerlegering Indeling: Metallurgische Industrie
Gebruik: Metallurgie, chemisch product, elektronische industrie Materiaal: SI
Toepassing: Staalfabricage Chemische samenstelling: Fe

Ferro van het Silicium Ferro Legeringen van het Legeringsmetaal Ferro Ferro het Siliciumlegeringen voor het Legeren van Agent worden gebruikt die

 

Inleiding:

     Het ferrosilicium is een ijzerlegering uit ijzer en silicium wordt samengesteld dat. Het ferrosilicium is een ferrosiliciumlegering van cokes, staalschroot, kwarts (of kiezelzuur wordt gemaakt) en in een elektrische oven wordt uitgesmolten die die. Aangezien het silicium en de zuurstof in kiezelzuur gemakkelijk samengesteld zijn, wordt het ferrosilicium vaak gebruikt als deoxidizer in de siderurgie, en tegelijkertijd, een hoop van hitte wordt bevrijd tijdens de vorming van SiO2, en het is ook voordelig om de temperatuur van het gesmolten staal te verhogen terwijl het desoxyderen. Tegelijkertijd die, kan het ferrosilicium ook als het legeren elementenadditief, wijd worden gebruikt in low-alloy structureel staal, de lentestaal, dragend staal, hittebestendig staal en elektrosiliciumstaal wordt gebruikt. Het ferrosilicium wordt vaak gebruikt als verminderende agent in de productie van de ijzerlegering en chemische industrie.

 

Gebruik:

 

     1. Gebruikt als deoxidizer en legerende agent in de staalindustrie. om gekwalificeerd staal te verkrijgen en de kwaliteit van staal te verzekeren moet de desoxydatie in het definitieve stadium van de siderurgie worden uitgevoerd. De chemische affiniteit tussen silicium en zuurstof is zeer hoog. Daarom is het ferrosilicium een sterke deoxidizer voor de siderurgie voor precipitatie en verspreiding. Desoxydatie.
     Bovendien in de staal producerende industrie, kan het gebruik van ferrosiliciumpoeder bij hoge temperaturen een hoop van hitte vrijgeven, en als warmteopwekkende agent voor de kappen van de staalbaar vaak gebruikt om de kwaliteit en de terugwinning van staalbaren te verbeteren.
     2. Gebruikt als inoculant en spheroidizing agent in de gietijzerindustrie. Het gietijzer is een belangrijk metaalmateriaal in de moderne industrie. Het is goedkoper dan staal, gemakkelijk te smelten en uit te smelten, heeft uitstekende gietende eigenschappen en veel betere seismische weerstand dan staal.
     3. Gebruikt als verminderende agent in de productie van ferrolegeringen. Niet alleen is de chemische affiniteit hoog tussen silicium en zuurstof, maar het hoge siliciumferrosilicium heeft een zeer lage koolstofinhoud. Daarom zijn het hoge siliciumferrosilicium (of de kiezellegering) een algemeen gebruikte verminderende agent in de productie van de lage legeringen van het koolstofijzer in de industrie van de ijzerlegering.
     4.75# het ferrosilicium wordt algemeen gebruikt in het uitsmeltingsproces die op hoge temperatuur van magnesiummetaal in het Pijiang-de uitsmeltingsproces van het procesmagnesium, het magnesium in CaO.MgO vervangen, en ongeveer 1,2 ton ferrosilicium voor elke ton metaalmagnesium verbruiken, Productiespelen een grote rol.
     5. Gebruik op andere gebieden. Fijn of het geatomiseerde behandelde ferrosiliciumpoeder kan als opschortingsfase in de reductieindustrie worden gebruikt. Het kan als deklaag voor lassenstaven in de elektroden verwerkende industrie worden gebruikt. Het hoge siliciumferrosilicium kan in de chemische industrie worden gebruikt om producten zoals silicone te maken.

 

Specificatie:

Rang Chemische Samenstelling (%)
Si C Al P S
Regelmatige Bril FeSi 60% 65 0,2 2.0 0,04 0,02
FeSi 72% 72 0,2 2.0 0,04 0,02
FeSi 75% 75 0,2 2.0 0,04 0,02
Lage Al FeSi 75% 75 0,2 0,5 0,04 0,02
Grootte: 1050mm, 10100mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.

 

Grafisch:

Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die

Ferro Legeringsmetalen voor het Legeren van Agent, Ferrosiliciumprijs worden gebruikt die

F & Q:

 

1. Wat is onze MOQ?

Fundamenteel, is Onze MOQ 20 ton. Er is geen specifieke grens aan orde, kunnen wij de beste aanbieding volgens uw situatie geven.

 

2. Verstrekt u steekproeven?

Ja, wij. De steekproeven zijn altijd beschikbaar en zij kunnen naar u direct worden verzonden.

 

3. Hoe lang duurt de levertijd?

Onze normale levertijd vergt ongeveer 3 weken zodra het contract schroeide, maar het hangt ook van de hoeveelheid van de orde af.

 

4. Kunnen wij uw installatie bezoeken?

Natuurlijk, zullen wij u altijd zoeken.

 

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)