Thuis Productenbariumsilicium

Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer

Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Van goede kwaliteit Fesimglegering voor verkoop
Henan Guorui is globaal een duidelijke deskundige op de ferrolegeringsindustrie en de uitgeboorde draadmarkt. Hun ervaring en deskundigheid zijn onschatbaar geweest.

—— Igor

Gr. is gewerkt op ferrolegeringengebied meer dan 10 jaar, rijke ervaring voor ferrolegeringen en rijke kennis voor technisch van de siderurgie heeft. het ontwikkelde een reeksproducten want de hulp de staalfabriek de productiekost vermindert, gewerkt met vele staalfabrieken voor verbeter hun productietechniek. Ik ben zo blij om met hen worden geassocieerd.

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer

China Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer leverancier
Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer leverancier Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer leverancier

Grote Afbeelding :  Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer

Productdetails:

Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guo Rui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 1050mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20,000MT/year
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
formaat: 10100mm Gebruik: Staalfabricage
Aard: deoxidizer Ingrediënt: Si, Bedelaars, Ca
kleur: grijs Stijl: blocky

Van het de Inentingscalcium van het Si55ba10 Ca10 de Kneedbare Ijzer van het het Siliciumbarium Legeringen van Ferror

 

Inleiding:

 

     Het calcium van het siliciumstrontium is een samengestelde deoxidizer. Naast goed desoxydatieeffect in staaluitsmelting, speelt het ook een bepaalde rol in het zuiveren van gesmolten staal. Zowel reageren het silicium als het germanium in het calcium van het siliciumgermanium met zuurstof aan de onzuiverheden van het vormoxyde, die op de oppervlakte van het gesmolten staal voor gemakkelijke verwijdering drijven. Het calcium en het barium hebben ook bepaalde verwijderingsgevolgen voor schadelijke onzuiverheden zoals zwavel en fosfor in het gesmolten staal, dat de componenten van schadelijke onzuiverheden in het gesmolten staal kan verminderen.

     De belangrijkste onderdelen van het calcium van het siliciumgermanium zijn silicium, germanium en calcium, waarvan Ca30.16% door siliciumgermanium wordt gedesoxydeerd. Omdat de dampdruk van Ca bij de staal producerende temperatuur zeer hoog is, is de reactie woest, en wat deoxygenated producten zijn gassen. Co, staal vloeibare agitatie is vrij sterk, wat bevorderlijk is voor het snelle smelten van de legering en de eenvormige samenstelling. Het calcium van het siliciumgermanium dat aan het staal wordt toegevoegd is aanwezig in het staal in de vorm van calciumoxide, calciumsulfide en calciumaluminaat. Aangezien AI2O3 in het staal en het desoxydatieproduct van de vorm van het calciumstrontium een samengesteld calcium opneming zouten, is het staal zuiver. De aluminiumopneming wordt verminderd. Verminder effectief de dampdruk van calcium in de staal producerende temperatuurwaaier en verhoog de oplosbaarheid van calcium in het gesmolten staal. Vergeleken met de silicium-calcium legering, wordt de silicium-germanium-calcium legering toegevoegd aan het gesmolten staal als calciumbron, en zelfs is de toegevoegde hoeveelheid calcium wanneer de hoeveelheid toegevoegde calciumlegering half is, is het calciumgehalte in het gesmolten staal over tweemaal dat van de silicium-calcium legering, en het calcium wordt ook beduidend verhoogd in het gesmolten staal, dat aantoont volledig dat het strontium effectief het calcium in het gesmolten staal beschermt en het calcium vermindert. Oxydatie, om het doel van behandeling van gesmolten staal te bereiken.

 

Prestaties en gebruik:

 

    1. De het calciumlegering van het siliciumstrontium is een hoog rendement nieuwe samengestelde legering in lanthanidenlegering. Het is een deoxidizer, desulfurizer en dephosphorization van de siderurgie; het is inoculant en een bepaling in het gieten.
    2. De efficiënte vermindering van de dampdruk van calcium in de staal producerende temperatuurwaaier verhoogt de oplosbaarheid van calcium in het gesmolten staal. Vergeleken met de silicium-calcium legering, wordt de silicium-germanium-calcium legering gebruikt als calciumbron dat aan het gesmolten staal moet worden toegevoegd. Wanneer de toegevoegde hoeveelheid calcium de helft van dat van de silicium-calcium legering is, is het calciumgehalte in het gesmolten staal over tweemaal dat van de silicium-calcium legering. Het calcium wordt ook beduidend verhoogd in gesmolten staal. Het toont volledig aan dat het strontium effectief calcium in gesmolten staal beschermt en de oxydatie van calcium vermindert, waarbij het doel om calcium in gesmolten staal wordt bereikt te behandelen.

 

Specificatie:

Rang Chemische Samenstelling (%)
Si Bedelaars Ca Al C P S
Si55Ba10Ca10 55 10 10 2.0 1.0 0,05 0,05
Si53Ba12Ca12 53 12 12 2.0 1.0 0,05 0,05
Si50Ba14Ca14 50 14 14 2.0 1.0 0,05 0,05
Si35Ba18Ca20 35 18 20 2.0 1.0 0,05 0,05
Grootte: 1050mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.

 

Grafisch:

Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer

 

Het het Siliciumcalcium Ferror van het Si55ba10 Ca10 Barium legeert Samengestelde Deoxidizer

 

 

F & Q:

 

1. Wat is onze MOQ?

Fundamenteel, is Onze MOQ 20 ton. Er is geen specifieke grens aan orde, kunnen wij de beste aanbieding volgens uw situatie geven.

 

2. Verstrekt u steekproeven?

Ja, wij. De steekproeven zijn altijd beschikbaar en zij kunnen naar u direct worden verzonden.

 

3. Hoe lang duurt de levertijd?

Onze normale levertijd vergt ongeveer 3 weken zodra het contract schroeide, maar het hangt ook van de hoeveelheid van de orde af.

 

4. Kunnen wij uw installatie bezoeken?

Natuurlijk, zullen wij u altijd zoeken.

 

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)